Fontos információk 2019

  Hat nap van hátra a rajtig, ezért összeszedtem pár fontos információt, ami minden nevezőt érint.
Medvehagymás ösvény
  1. Ha neveztél, kérlek ellenőrizd a státuszod! Ezt a rajtlistára kattintva teheted. A legfelső táblázatban a keresd meg a neved, ha mellette a státuszod nem ok, akkor még nem érkezett meg a befizetésed. Már csak pár napod maradt, hogy ezt rendezd! Ha kérdésed van, akkor keress vagy a jobb alsó messenger-en keresztül vagy a kapcsolatban megadott e-mailben, telefonon. Akkor is kérek visszajelzést, ha nem tudsz jönni. Nem haragszom, csak szükségem lenne a pontos létszámra. Köszönöm.
  2. A Tettye-téren elég sok a parkolóhely, de ha 9-10 óra után érkezel, akkor számíts rá, hogy sokan lesznek. Aznap rendezi a Föld napját a Duna-Dráva Nemzeti Park.
  3. Futni reggel hat órától este nyolcig lehet, indulás előtt a Semiramis előtt felállított asztalnál kapjátok meg a rajtcsomagot egy aláírásért cserébe. Ha rendeltél pólót, akkor azt is ekkor kapod meg.
  4. Az időmérést idén is a Traxpace biztosítja.  A csuklóra erősíthető chip letéti díja egy darab 1000 forintos bankjegy. Váltani nem tudok, ezért nyomatékosan kérek mindenkit, hogy csak ezressel jöjjön az asztalhoz! Ha elhagyod, nem adod le, akkor nálunk marad a pénzed. Minden más esetben a chip-ért cserébe visszajár az ezres.
  5. Csomagmegőrzés lesz, de a hely mérete miatt elég korlátozott.
  6. Az útvonal végig jelölve lesz rózsaszín T-s szalagokkal. De a biztonság kedvéért ajánlom, hogy ha nem ismered a pályát, akkor ezt a bejegyzést olvad végig. A térkép részben akár a track-et is letöltheted az órádra, telefonodra. 
  7. A frissítőponton műanyag pohár nem lesz, ezért mindenki hozzon magával poharat, kulacsot! 
  8. Szemetelni tilos!
  9. Vigyázzatok az erdőben fotósok fogják lesni minden mozdulatotokat! :)
  10. Napközben számoljuk az összes futó, összes megtett körét. A támogatók által felajánlott tárgynyereményeket, verseny nevezéseket minden x-ik (pl.: 11, 23, 56 ... pontfogás) futó fogja megkapni. Azaz ahhoz, hogy minden nyeremény gazdára találjon össze kell fognotok. Ha valaki már nyert és újra rámosolyog a szerencse, akkor az ő utána következő kapja meg az ajándékot. Cserélni nem lehet. A leolvasott chip után ez egyből kiderül, azaz ha nyertél, akkor az egyből kiderül, nem kell estig várni. Nyeremények: 1 pár Mizuno futócipő, Lasting futózokni, 4 fun csősál, vásárlási utalvány a Nomádsport felajánlása révén, Nomád Baradla Underground Trail nevezés, Ökofutás nevezés, borok a Polgár Pincészettől, Squeezy ajándékcsomag ...
  11. A leggyorsabb kört futó női és férfi futó ugyancsak tárgynyereményekkel és oklevéllel térhet haza. Az eredmény viszont csak este derül ki, mert akkor lesz teljes a lista. Ha erre a díjra pályázol, akkor javaslom, hogy ne kora reggel gyere, inkább délután, mert akkor már látod, hogy milyen időre van szükséged az első helyhez.
  12. A legtöbb kört futó női és férfi futókat is megjutalmazzuk. Itt a legtöbb kör számít, ha egyenlőség van, akkor a gyorsabb teljesítő a győztes. Ha ezt szeretnéd megnyerni, akkor minél hamarabb gyere, hogy minél többször érj körbe!
  13. Futás végén, ha kértél kaját azt a Semiramis kávézóban tudod rendezni és elfogyasztani.
  14. Mizuno futócipők tesztelésének a részleteit a következő bejegyzésben osztom meg veletek. 
  15. Nevezni továbbra is lehet!
  Találkozunk szombaton! Ha kérdésed van keress a messenger-en.→

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése